kinderspelletjes groep 2
kinderspelletjes
Kinderspelletjes voor buiten Kinderspelletjes.
Ga lekker buiten spelen met deze leuke spelletjes voor kinderen. Deze buiten kinderspelletjes kun je bij mooi heerlijk buiten in de tuin, in het park of in de speeltuin spelen. Een aantal spelletjes kun je ook binnen spelen, maar we hebben ook een speciale pagina met alleen maar spelletjes voor binnen. De blinde bewaker. De blinde bewaker is een kinderspel wat binnen en buiten gespeeld kan worden. Het is de bedoeling dat een kindje bewaker in het midden gaat staan met een blinddoek voor de ogen. Andere kinderen gaan nu van plaats wisselen en de blinde bewaker probeert een van de kinderen te vangen zodat hij in de groep mee kan doen en iemand anders de blinde bewaker gaat worden.
computerles voor beginners gratis
Groep 1 spelletjes.
Deze Groep 1 spelletjes zijn precies op het juiste niveau. Voor kinderen in andere groepen van de basisschool hebben we per groep ook een spelletjes pagina, zoals Groep 2 spelletje, Groep 3 spelletjes, etc. We wensen alle kindjes veel plezier met spelen!
spelletjes gratis spelen
KINDERSPELLETJES Online Speel Gratis Kinderspelletjes op Poki.nl!
Cartoon Network Spelletjes. My Little Pony Spelletjes. Ben 10 Spelletjes. Hello Kitty Spelletjes. Lego City Spelletjes. Slash the Rope. Rally Point 5. Air Wars 2. Bike Trials Junkyard. Onze uitgebreide verzameling spannende kinderspelletjes voor kinderen is geschikt voor spelers van alle leeftijden.
samenwerkingsspelen
Spelletjes.nl Gratis Spelletjes, Online Games, Spellen Spelen!
Chaos op de snelweg 2. England Soccer League. Stomme manieren om te sterven. Bomb It 7. Mijn laatst gespeelde spelletjes. Ben je een bestaande gebruiker? Meld je dan aan om hier je favoriete spellen te zien! Heb je nog geen account?
website maken
Spelletjes voor binnen Kinderfeestje Thuis.
2 jaar geleden. O, wat een leuke spelletjes. Moest even wat idee├źn op doen voor het dierenfeestje van mijn zoontje, maar dat is hier zeer geslaagd. 3 jaar geleden. Echt super leuke spelletjes! ik moest voor het verjaardagsfeestje van mn zusje spelletjes opzoeken en heb ze bijna allemaal hiervandaan! 4 jaar geleden. kinderen van groep 8.
Tussendoortjes Spelletjes kleuters Juf Anke.
Zonder afspraken te maken probeer je met de groep tot 20 te tellen. De kinderen mogen gewoon roepen, maar geen 2 getallen na elkaar roepen. Iemand roept 1, een ander reageert met 2 etc. wanneer er tegelijkertijd een getal geroepen wordt, begint het tellen weer opnieuw.
Rekenspelletjes voor groep 34567, en 8!
Van tafels oefenen tot breuken en kommagetallen. Ook kun je makkelijk per groep kijken welke rekenspelletjes sommen aanbieden op het goede niveau. Of je nu in groep 3 zit of in groep 8, hier kun je heerlijk oefenen met veel verschillende rekenspelletjes!
Spelletjes voor Kinderen Veilig spelen op kinderspelletjes.nl!
De kinderspelletjes worden met zorg uitgezocht zodat uw kind hier veilig kan spelen. We hebben spelletjes voor groep 1, voor groep 2, voor groep 3 en voor kinderen uit groep 4 hebben we spelletjes, maar natuurlijk ook voor de hogere groepen.
5 Minuten Spelletjes Archief Onderwijs Maak Je Samen. 5 Minuten Spelletjes Archief Onderwijs Maak Je Samen.
5 minuten spelletjes. Je kent het wel, die paar minuten die je over hebt tussen twee activiteiten of aan het eind van een dagdeel. Vaak kunnen deze paar minuten op een leuke, speelse en leerzame manier opgevuld worden. Heb jij suggesties voor een 5-minuten spelletje? Stuur je spelletje naar redactie@onderwijsmaakjesamen.nl. Tik op een categorie om te beginnen! Peuters groep 1-2.
Leerspelletjes in de klas Klas van juf Linda.
Spelletjes die te makkelijk zijn geworden haal ik op een gegeven moment weer weg. Loco en Pico Piccolo. In groep 2 speelden de kinderen regelmatig loco, maar deze boekjes zijn voor groep 3/4 al snel te makkelijk. Sinds een paar weken heb ik dan ook een kaartenbak met boekjes voor groep 3/4 in de klas.

Contacteer ons