dora kindertube
Kindertube, leuke filmpjes van o.a. Buurman en Buurman, Dora, Maja de bij, Zandkasteel etc. etc.: Voorleeskamer.
want voorlezen is leuk, gezellig en leerzaam. Startpagina Kindertube, leuke filmpjes van o.a. Buurman en Buurman, Dora, Maja de bij, Zandkasteel etc. Kindertube, leuke filmpjes van o.a. Buurman en Buurman, Dora, Maja de bij, Zandkasteel etc. kinderen link film. Dieren op rijm.
koffiemachine
In de ban van Dora YouTube.
Gepubliceerd op 23 dec. meer dan 40% van de kijkers van dora zijn tussen 13 17 jaar, en 75% van deze kijkers vind het ook daadwerkelijk leuk. hier ziet u waarom ze het zo leuk vinden. Meer weergeven Minder weergeven.
foto op hout
Wat Youtube doet kunnen wij ook NRC.
De bedenkers van KinderTube aan het werk. De site trekt 800.000 unieke bezoekers per maand. Foto Merlin Daleman. Het begon twee jaar geleden met een Dora The Explorer-filmpje met een grove voice-over, vertellen de oprichters van KinderTube.nl Linda en Jeroen Bouten allebei 33.
beveiligingscamera
Nederlandse Hit KinderTube Gaat Wereldwijd Emerce.
KinderTube is gemaakt door een vader en moeder van twee kleuters Het bekijken van kinderfilmpjes op grote video websites bleek ongeschikt, vaak werden er ongewenste film-suggesties getoond die niet geschikt zijn voor jonge kinderen. Zo kwamen ze een Dora filmpje tegen met een grove voice-over.
Behang
dora spelletjes spelletjes van dora dora kindertube.
KinderTube is zo ontworpen dat geschikt is voor een smartphone, tablet en PC. Op kinderTube staan duizenden filmpjes voor kinderen waaronder Dora filmpjes. Dora afleveringen en filmpjes. Elke dag worden er nieuwe Dora filmpjes toegevoegd zodat er telkens nieuwe Dora filmpjes kunnen worden bekeken.
colloidaal zilver
Dora filmpjes in het Nederlands Kids-Tube.nl.
In Nederland wordt de serie uitgezonden op Nickelodeon. Vanaf 2005 heeft Dora ook een mannelijke tegenhanger gekregen genaamd Diego. Ook Diego beleeft net als Dora de gekste avonturen waar je veel van kan leren en veel plezier aan kan beleven.
sweater
Minipret.nl Spelletjes voor Kinderen Kinderspelletjes!
Deze super leuke website is speciaal gemaakt voor kinderen! Op Minipret vind je dus alleen maar leuke kinderspelletjes en ook leuke kinderfilmpjes! Naast leuke filmpjes en spelletjes hebben we ook werkboekjes, kleurplaten en spreekbeurten! Op Minipret vermaak je jezelf iedere dag.
vakantie-filmpjes.nl Bollo de Beer filmpjes.
Elke dag worden er nieuwe Bollo de Beer filmpjes toegevoegd zodat er telkens nieuwe Bollo de Beer filmpjes kunnen worden bekeken. Bij het benaderen van de Bollo de Beer filmpjes website kun je direct kiezen om alle Bollo de Beer filmpjes achter elkaar te kijken door op play te drukken.
Dora Filmpjes Leerspellen.nl.
Alle Dora videos zijn gratis te bekijken zonder vervelende reclames vooraf zoals bijvoorbeeld op KinderTube. Het is zeer gemakkelijk om de afleveringen af te spelen, je klikt op de afbeelding, vervolgens opent een nieuwe pagina, waarop je op de PLAY-knop kunt drukken om de Dora aflevering te bekijken.
Kindertube.nl Bekijk nu ook Dora met het aapje Boots via. Facebook.
Mijn bijzonder rare week met Tess. Kindermuziek met Muziekjuf Babette. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. 29 oktober 2013. Bekijk nu ook Dora met het aapje Boots via http//www.kindertube.nl/dora/dora-filmpjes.html.: KinderTube.nl dora filmpjes.

Contacteer ons