stem dora
Dora vanaf 2003 Complete series Waar keek jij vroeger naar?
Dora, Dora, Dora klik op Dora. t Is weer dolle pret ga mee met Dora. En jij moet helpen. Doe mee, stap in, come on! Jij gaat met ons mee hé! Dora, Dora, klik op Dora. Dora, Dora, klik op Dora.
strand zuid holland
Wie spreekt de stem van Dora in.
Nicoline van Doorn zal het van haar over gaan nemen. In de Amerikaanse, originele, versie van de serie werd Dora van 2000 tot 2004 ingesproken door Kathleen Herles. In de periode 2007 2010 nam Caitlin Sanchez de stem van Dora voor haar rekening.
haartransplantatie
Zwieber de Vos Wikipedia.
Hij komt in vrijwel elke aflevering voor. De Nederlandse stem wordt gedaan door Jon van Eerd. Zwieber steelt, of probeert dingen te stelen, die voor Dora van belang zijn in haar avonturen. Om de vos te weerhouden om te stelen wanneer ze hem opmerkt herhaalt Dora altijd driemaal de zin Zwieber, niet stelen.
verzenddozen kopen
Dora the Explorer Wikipedia.
Nickelodeon, Nick Jr. Dora Engels: Dora the Explorer is een Mexicaans en Amerikaans animatie-kinderprogramma dat in Nederland wordt uitgezonden in het programmablok Nick Jr. van Nickelodeon en ook op het digitale kanaal, gelijknamig als de naam van het programmablok en in Duitsland ook op Nickelodeon.
Muurstickers
Dora filmpjes in het Nederlands Kids-Tube.nl.
Dora filmpjes die wij op kwaliteit en kind vriendelijkheid hebben geselecteerd vind je op deze pagina. Alleen de beste filmpjes van Dora in het Nederlands die online beschikbaar zijn hebben wij voor jou verzameld. In de filmpjes die je op deze pagina kunt bekijken beleeft Dora samen met het aapje Boots de leukste avonturen.
Dora the Explorer klaagt Nickelodeon aan NOS.
De tiener die de stem levert voor het tekenfilmfiguurtje Dora the Explorer klaagt tv-zender Nickelodeon aan, omdat ze vindt dat ze niet genoeg geld heeft gekregen voor haar werk. De 14-jarige Caitlin Sanchez zegt slechts per aflevering te zijn betaald, terwijl Nickelodeon vele miljoenen verdiende aan dvd's' en merchandising.
Nieuwe stem Dora NRC.
29 november 2008. De 12-jarige Amerikaanse Caitlin Sanchez wordt de nieuwe stem van Dora in de animatieserie Dora The Explorer, populair onder basisscholieren. Vanaf het ontstaan van de serie in 1999 sprak Kathleen Herles de stem in van de avontuurlijke Latina.
Dora the Explorer Wikikids.
Maak een account of meld je aan. Stem nu op: Diergaarde Blijdorp. Dora the Explorer. Ga naar: navigatie, zoeken. Dora the Explorer is een Mexicaans en Amerikaans kinderprogramma, dat in Nederland ook uitgezonden wordt bij Nick Jr. De maker van het programma is Chris Gifford, hij heeft het in 1999 bedacht.

Contacteer ons