kindertube dora
Dora Volledige afleveringen, filmpjes en spelletjes op Nick Jr.
Zwieber belooft om niets meer van anderen te stelen als Dora en Boots hem helpen om zijn favoriete voorwerpen te vinden. Dora, Boots en Isa de leguaan moeten door de bloementuin zien te komen door op de stuiterbloemen te stuiteren!
casino
Online kinderfilmpjes Moeders in Groningen.
Want dat je kind zelf rond laten klikken op Youtube niet altijd handig is, weten we allemaal. Weet ik in ieder geval wel toen ik ineens een nogal erotische Dora voorbij hoorde komen. Vrij nieuw en ontzettend handig is Kindertube.nl.
website maken
Nuspele.nl Spelletjes voor peuters en kleuters.
Elke dag worden er nieuwe spelletjes toegevoegd zodat er telkens nieuwe spelletjes kunnen worden bekeken. Bij het benaderen van de spelletjes website kun je direct kiezen om alle spelletjes achter elkaar te kijken door op play te drukken. Ook kunnen kinderen makkelijk scrollen door de pagina om zelf een spelletje te kiezen.
uitvaartverzorging
Kindertube.nl YouTube.
Brandweerman Sam Compilatie filmpje Nederlands Duration: 11903. Kids Fun 24 2617488, views. Koekeloere Kerst Duration: 1457. Kinder Tekenfilms 2 53223, views. Kinder Tube Kanaltrailer Duration: 020. Kindertube 637 views. Kinderen leren Kleuren Alfabet Vormen Tellen compilatie Nederlands / Dutch Duration: 1826.
outplacement amsterdam
Dora Plakband Kids-Tube.nl.
In dit filmpje van Dora heeft Bennie een probleem met zijn luchtballon die lek raakt. Met plakband kan het probleem opgelost worden, maar hoe krijgen ze het bij de luchtballon? Kijk deze aflevering van Dora en zie hoe Dora en Diego dit oplossen!
Dora filmpjes in het Nederlands Kids-Tube.nl.
Dora filmpjes die wij op kwaliteit en kind vriendelijkheid hebben geselecteerd vind je op deze pagina. Alleen de beste filmpjes van Dora in het Nederlands die online beschikbaar zijn hebben wij voor jou verzameld. In de filmpjes die je op deze pagina kunt bekijken beleeft Dora samen met het aapje Boots de leukste avonturen.
YouTube voor kinderen moet einde maken aan vieze Bert en Ernie Media Voor nieuws, achtergronden en columns.
Een screenshot van YouTube Kids Google. YouTube voor kinderen moet einde maken aan vieze Bert en Ernie. Ranzige persiflages van Dora of Thomas de Trein met een reclame van een horrorfilm ervoor: YouTube is doorgaans ongeschikt voor de tere kinderziel.
Wat Youtube doet kunnen wij ook NRC.
De bedenkers van KinderTube aan het werk. De site trekt 800.000 unieke bezoekers per maand. Foto Merlin Daleman. Het begon twee jaar geleden met een Dora The Explorer-filmpje met een grove voice-over, vertellen de oprichters van KinderTube.nl Linda en Jeroen Bouten allebei 33.
KinderTube.nl De Club van Sinterklaas filmpjes.
Elke dag worden er nieuwe De Club van Sinterklaas filmpjes toegevoegd zodat er telkens nieuwe De Club van Sinterklaas filmpjes kunnen worden bekeken. Bij het benaderen van de De Club van Sinterklaas filmpjes website kun je direct kiezen om alle De Club van Sinterklaas filmpjes achter elkaar te kijken door op play te drukken.
Wat is Kindertube?
Ontstaan van kindertube.nl. Het idee voor kindertube is ontstaan nadat het zoontje van oprichtster Linda Bouten een filmpje van Dora zat te bekijken waarin diverse scheldwoorden voorbijkwamen. Dit filmpje leek dus heel onschuldig, maar was dat totaal niet. Na het Dora-incident screende Linda vooraf alle filmpjes die zij vervolgens voor haar kinderen op de tablet zette.

Contacteer ons