memory peuters
25 beste ideeën over Peuter spelletjes op Pinterest Peuter spelen, Peuter leerspellen en Peuteractiviteiten.
leuk voor peuters, met een zakje op de juiste kleur van het stoplicht" gooien." FIJNE MOTORIEK EN HET DENKEN Er liggen verschillende kleuren bolletjes naast de regenboogtekening en het kindje moet de juiste kleuren op het juiste kleur van te tekening leggen.
peuter
Peuterspelletjes Online op Kinderspelletjes.nl.
Fruit Memory 2 Fruit Memory 2. Muppets Memory Muppets Memory. Op Kinderspelletjes wordt aan iedereen gedacht, dus ook aan peuters en kleuters. De categorie peuterspelletjes is er dan ook één om niet zomaar links te laten liggen. De online spelletjes voor peuters en kleuters zijn leuk, speels en uitdagend voor jonge kinderen.
prince2
memory nijntje.
klaarkomen uitstellen
Memory spelletjes Juf Jannie leren met kinderen.
Op stap met kinderen. Memory spelen is erg leuk en gezellig. Memory is naast een spel ook goed voor de ontwikkeling van een kind. Het kan gebruikt worden om het concentratie en het geheugen van je peuter of kleuter te stimuleren.
schildersbedrijf
Peuter Spelletjes Kinderspelletjes en Leerspelletjes op Minipret.nl.
Winnie de Pooh. Bob de Bouwer. Woezel en Pip. Maja de Bij. Kung Fu Panda. Thomas de Trein. Lilo en Stitch. Belle en het Beest. Minipret gebruikt cookies, onder andere om je favorieten op te slaan en de website te optimaliseren.
10 leerzame peuterspelletjes Mama en zo.
Op die manier verwerk je je peuters eigen toekomstige dokterbezoekjes in het spel. Leermoment: De fantasiewereld van je kind wordt met dit spel enorm gestimuleerd en met een beetje geluk helpt het hem voor te bereiden op het moment dat hij zelf naar de dokter moet.

Contacteer ons